www.stuffbymalin.se

Rosa drömmar

Inlagt av Malin Hulinder 2014-11-03 10:31 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2014-11-03 10:32 | Taggar: Klänningar, Silhouette Cameo, T-shirt, Tights, Tröjor, Vinyl

Ni som hänger med på facebook har redan sett att maskinen varit trädd i rosa veckan lång, Nu är den rosa tråderan slut för denna gång men det hann bli många snygga plagg.

Det bästa denna gången är att jag äntligen tog mig tid att lära mig hur bandkantaren till covermaskinen (Janome CoverPro) fungerar. Och den fungerade ju alldeles ypperligt då man fått kläm på grejerna. Titta bara på fotot nedan vilken perfekt halskantning :)

Denna omgång av kläder blev alltså lite av försökskaniner för bandkantaren som dock skötte sig exemplariskt.

Dessa plagg blev det...

Storlekarna varierar men på den övre bilden är tunikan i 68, tröjan i 86 och t-shirten i 80. På den undre bilden är minsta tunikan i 92 och den största i 104/110. Tightsen är i storlek 98.

Har så otroligt mycket tyger så jag har denna gång försökt göra slut på de tyger jag använt. Således går det inte att göra beställningar på andra plagg i dessa tyger då dom nu är slut.

Cameomaskinen fick också göra sitt den här gången med tre små stjärnor på den lilla tunikan. Jag tyckte det blev riktigt bra eftersom det är tre stjärnor i tyget.