www.stuffbymalin.se

Mera blandat

Inlagt av Malin Hulinder 2016-04-10 08:16 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2016-04-10 08:17 | Taggar: Byxor, Pumpväska, Silhouette Cameo, T-shirt, Vinyl, Vuxenkläder

Nu var det ett tag sen sist så detta blir ett väldans blandat inlägg med olika sydda prylar.

Min egne lilla prins behövde lite påfyllning av byxor så i början av februari gjorde jag ett litet byxrace. Några har jag redan visat men det blev även dessa små skönheter. Alla i storlek 98.

Jag tycker tygerna med trianglarna från Änghems tyger är så himla fina :) Modellen på de fyra första är haren med låg gren.

 

Modellen på byxorna nedan är "vanlig" i grenen och har lite "puff" nere vid benen.

Sedan  i slutet av februari sydde jag två pumpband. Det rosa är i trikå och det blåaktiga i "badshortstyg". Det senare är tänkt att användas vid bad och att det ska torka ganska snabbt igen. Trikåbanden blir aningen tunga i vatten och det tar lite tid för den att torka.

Ett lite mer utdraget projekt är klänningen jag håller på att sy till min syster. Det ska bli en vintageinspirerad långklänning. En liten sneakpeak kan jag bjuda på :)

Syrrans (en annan) dotter fyllde år i mars och önskade sig bland annat coola kläder till sommaren. Jag vet inte om kläderna jag sydde kvalar in på somrigt direkt men hon var nöjd och det räcker långt. Byxorna kommer från samma mönster som dom ovan och tröjan är sydd från ett mönster i boken "Heilt spesiell". Båda i storlek 134. Döskallen på tröjan har jag skurit ut med min Silhouette Cameo.

Nu är jag nästan ikapp med allt jag sytt sen sist. Dessa två t-shirts i klosstyg får avsluta detta inlägg. Tyget räckte precis och är nu slut tyvärr. Men jag hoppas ägarna till dessa blir glada. Storlek 110 och 116.