www.stuffbymalin.se

Träningsbyxor

Inlagt av Malin Hulinder 2015-03-22 09:48 | Taggar: Byxor

Frågade storgrabben om jag skulle sy något till honom och hade typ en t-shirt i åtanke men inte vill han ha det inte. Han ville ha ett par träningsbyxor med många specifika krav,  (tänkt svarta adidas...). Klart han måste få ett par såna byxor så det blev till att beställa tyg, Svart och vit WCT från Jofotex.

Det var mycket viktigt att byxorna skulle ha en rand bak. Sen i sida ville han ha en paspoal i guld :) Han blev så nöjd över byxorna att de åkte på direkt.

Har sytt ett par till byxor också, de sist sydda fick dock vara utan fickor och paspoal. (Ena paret är smutsiga och redo för tvätten, men fick tjänstgöra på bild först ändå)

Som synes så har det ena paret fickor och guldpaspoal :)

Den viktiga randen bak får man ju inte glömma :D

Båda paren har dragkedja nertill i bensluten.

Allt som allt var det roligt att sy något nytt. Ritade mönstret själv av ett par andra byxor som sitter bra på grabben. Alla maskiner sydde utan att krångla och det flöt för en gångs skull på ganska bra men jisses vad elektriskt allt runt symaskinerna och tyget blev.

Huvudsaken är ju att grabben blev nöjd och det han jag intyga att han definitivt blev :)

Bebis kläder

Inlagt av Malin Hulinder 2015-03-02 11:36 | Taggar: Bodysar, Byxor

Att sy bebiskläder är ju för roligt, det kan aldrig bli för färgglatt.

Detta lilla set i strl 62/68 ska snart få förgylla en familjs vardag för man kan ju inte annat än le åt dessa små grodor :)

Pumpväska

Inlagt av Malin Hulinder 2015-03-02 11:31 | Taggar: Pumpväska

Fick en förfrågan om att göra ett band/hållare till en diabetespump för några veckor sedan. Pumpen används av en livlig lite kille som behöver/vill ha ett band som både sitter bra och som ser lite roligt ut.

Efter en prototyp har vi nu kommit fram till detta band. Nu hoppas jag att lillgrabben godkänner och kan leka som han vill :)

Dockan är lite mindre än vad riktigare mottagaren är.

Bandet har en öppning fram med kardborrestängning för att pumpen enkelt ska kunna tas upp/ner men inte trilla ur vid lek. Längs hela baksidan löper en kanal för att kunna trä slangen så den håller sig på plats hela dagen.