www.stuffbymalin.se

Sommaren kommer :)

Inlagt av Malin Hulinder 2015-04-30 14:43 | Taggar: Byxor, Shorts, Silhouette Cameo, T-shirt, Tröjor, Vinyl

Sommaren verkar i och för sig lysa med sin frånvaro ett tag till men på sömnadsfronten har den börjat smugit sig in...

Två sommarset till mini där fantasin fått flöda fritt. Premiär för farfarsknäppning för min del men det var ju inte alls så knöligt som jag föreställt mig :)

Det var inte helt lätt att få randen på rumpan helt symmetrisk men det blev helt klart godkänt.

När jag ändå var igång och testa nya mönster så fick det bli ett par harem och en tröja också. Harem är nog ingen modell jag egentligen tycker om har jag kommit fram till, tycker de sitter lite konstigt på.

Lekte lite med skärmaskinen på byxorna och satte "knappar" fram och namn bak. I vanliga fall är jag lite halvdålig på att märka kläderna till förskolan men det här borde ju synas alla fall :)

 

Klänning

Inlagt av Malin Hulinder 2015-04-18 18:09 | Taggar: Klänningar, Vuxenkläder

Måste ju bara få visa denna klänning som jag sytt till mig själv också. Den är otroligt skön och sitter bra. Sen gillar jag det färgglada tyget :)


Lite av varje

Inlagt av Malin Hulinder 2015-04-18 18:00 | Taggar: Linnen , Pannband, Pumpväska

Det har blivit lite varierad kompott sen sist.

Jag sydde ju ett band till en diabetspump för några veckor sedan och nu har jag gjort ett till. Denna gången med lite sjömotiv på tyget :) Förstärkte öppningen lite extra denna gång då det ska hålla att användas dygnet runt.

Till någonting helt annat så har jag sytt upp lite pannband till Alnö BootCamp. Nu hoppas jag dessa ska värma lite frusna öron innan våren och värmen slår igenom på riktigt. Rosafärgen var riktigt svår att få rätt på fotot men den är alldeles neonrosa i verkligheten :)

Avslutar med dessa linnen som jag sydde nu på morgonen. Två bröder har valt tyger och färger själva och då blev det såhär fint. Dessa linnen kommer inom en snar framtid få åka ända till Turkiet på semester :)

 

Mysnests

Inlagt av Malin Hulinder 2015-04-06 12:58 | Taggar: Babynest

Nu har jag sytt upp en hel del nya mysnests (babynests) för de allra minsta. Hela åtta stycken blev :)

Hoppas du finner ett som passar just Din lilla/lille.

Lite av varje

Inlagt av Malin Hulinder 2015-04-02 14:11 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2015-04-02 14:11 | Taggar: Babypaket, Dregglisar, Heldress, Mysdress, Mössor, Tights, Tröjor

Det har blivit lite av varje sedan sist. Först ut blev denna härliga heldress i storlek 104. Tyget var riktigt bra kvalité och sådär supermysigt som bara velour kan vara. Köpte även likadant tyg i blått/grönt. Ska se om hinner sy en till grabben framöver :)

Blev för en gångs skull även nöjd över halsen där dragkedjan slutar, det händer inte ofta.

 

Det har också blivit en doppresent till en liten flicka. Tyckte detta tyget passade så bra till modellen på tunikan. Inte 100% rätt grönfärg på tightsen men absolut godkänt.

 

Har sytt en mössa i klosstyget också. Har inte varit riktigt nöjd över mitt mössmönster tidigare men nu tror jag det börjar närma sig. Lite ändringar och det blev mycket bättre :)

 

Igår fick jag en specialbeställning av sonen som ville ha en ny kulpåse. Såhär blev den efter att han botaniserat i tygskåpet. Han har till och med hjälpt till att klippa ut och vara med och sy lite.