www.stuffbymalin.se

Babynest

Inlagt av Malin Hulinder 2014-02-25 09:24 | Taggar: Babynest

Ytterligare ett babynest har fått sett dagens ljus. Tyckte tyget var så charmigt och lite "cirkus"inspirerande. Roligt för en baby att titta på :)

Finns inlagt i shopen och kostar 450 kr.

Heldress

Inlagt av Malin Hulinder 2014-02-20 12:26 | Taggar: Heldress

Har sytt en heldress till min lille gosse som växer så det knakar. Storlek 80 är det i denna och nu har jag gått över till dragkedja. Håller på att få krupp på alla dessa tryckknappar som finns i nästan varenda plagg.

Min lilla modell sover så det är lite svårt att prova just nu, men får jag till en "live"bild så kommer den upp senare.

Mera monstertruck

Inlagt av Malin Hulinder 2014-02-20 12:18 | Taggar: Silhouette Cameo, Tröjor, Vinyl

Jag har hittat mer av monstertrucktyget, Jofotex hade hemma att beställa :)

Så förutom min sons "beställningar" (som iofs inte är klara än...) har det blivit en annan oxå. Provade för första gången att skära ut texten i nacken med min Cameo. Och jag måste säga att det fungerade ypperligt. Första gången jag har med tvättråd i kläderna :D

Hoppas även ägaren av tröjan blir glad åt monsterbilarna :)

 

Monstertruck

Inlagt av Malin Hulinder 2014-02-13 11:08 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2014-02-16 07:38 | Taggar: Tröjor

Min lilla grabb (eller liten och liten, snart sex år...) brukar sällan vilja att jag syr till honom, men när han såg detta tyg blev han såld. Jag beställde tyget och nu har han fått sin efterlängtade tröja.

Nu kommer problemet. Har fått beställningar på både byxor och heldress av honom men tyget är slut hos försäljare (Jonic) :(

Någon som vet var man kan hitta mer???

Bekväm

Inlagt av Malin Hulinder 2014-02-10 06:58 | Taggar: IKEA

Denna pallen från IKEA finns nog i många hem och andra platser. Så här blev just mitt exemplar men lite färg :)

Vi har dessa färger som accentfärger i vardagsrummet så den passar in perfekt.

För er som undrar så är det vår dammsugare som bor under. Pallen blev ett bra skydd över så vära grabbar inte råkar kliva på den :)

Silhouette Cameo

Inlagt av Malin Hulinder 2014-02-10 06:34 | Uppdaterat av Malin Hulinder 2014-02-16 07:45 | Taggar: Silhouette Cameo, Vinyl

Nu har jag änligen hunnit leka lite med min nya maskin...

Burkarna från IKEA i köket har fått sig en liten upphottning med texter vad som är i. Gjorda i svart självhäftande vinyl.

 

Mina ljuspåsar har fått texter av svart "heat-transfer" material. Skillnaden mot tidigare är ju att denna maskin skär ut bokstäverna vilket gör att det inte syns något annat än just bokstäverna. Nackdelen är att det inte går att göra allt för smått och snirkligt så jag kommer nog använda "det gamla sättet" till de som vill ha den tunnare skrivstilstypsnittet. Alltså skriva ut med vanliga skrivaren och stryka fast.

 

Den skär ju även papper så dessa tre små askar var jag ju bara tvungen att prova göra. Maskinen har allså skurit och perforerat och jag har sen vikt och limmat ihop.